Palvelumme

Loistetrainingin missiona on tukea ja auttaa Sinua onnistumaan tavoitteessasi. 

Ota tänään ensimmäinen askel kohti uutta, hyvinvoivaa itseäsi!

Personal training

Mielestämme Sinun on saatava ohjausta, joka tuottaa tuloksia ja auttaa Sinua saavuttamaan oman tavoitteesi, mikä ikinä se sitten onkaan. Tule rohkeasti keskustelemaan omista tavoitteistasi, niin mietitään yhdessä valmennuskokonaisuutta, mikä sopii juuri sinulle!

Valmennuksissamme jokainen oppii liikkumaan itselle sopivalla ja tehokkaalla tavalla, oma arki ja omat kiinnostuksenkohteet huomioiden.
Ota tänään ensimmäinen askel kohti uutta, hyvinvoivaa itseäsi!

PT90 on personal training -paketeista intensiivisin.
90 päivän aikana valmennustapaamisia kertyy 12, eli harjoittelet valmentajan kanssa viikoittain. Kolmen kuukauden aikajänne soveltuu tehokkaaseen harjoittelun käynnistämiseen ja vakiinnuttamiseen niin, että tulokset alkavat jo näkyä.

 • 3 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • alku- ja loppumittaukset
 • henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja -suunnitelmat
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki
 •  

Hinta 279 €/kk

12 tapaamista joka toinen viikko.
Kuuden kuukauden mittainen PT180-valmennuspaketti on tehokas ja tuloksekas valmennusperiodi elämänsä tukipilareiden uutta rakentamista suunnittelevalle.

PT180 on erinomainen valinta erityisesti painonpudotustavoitteita ajatellen. Kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen vakiinnuttaminen normaaliksi osaksi arkea vaatii tyypillisesti vähintään 6kk aikajänteen.

 

 • 6 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • alku- ja loppumittaukset
 • henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja -suunnitelmat
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

Hinta 169 €/kk

2 tapaamista kuukauden aikana.

Hinta 149 €.

5 tapaamista kolmen kuukauden aikana.

Hinta 119 €/kk.

Duo-valmennuksessa korostuu yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo! Yhteinen päämäärä tuo lisämotivaatiota ja tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseen. Kolmen kuukauden aikana pääsette hyvään vauhtiin tehokkaassa harjoittelussa niin, että tuloksia alkaa jo näkyä.

Valmennuksen kesto 3 kk, johon sisältyy 12 yhteistä valmennustapaamista valmentajan kanssa, kuntokartoitukset, harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat sekä puhelin- ja sähköpostituki molemmille.

Hinta 199 €/hlö/kk.

Duo-valmennuksessa korostuu yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo! Yhteinen päämäärä tuo lisämotivaatiota ja tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseen. Kuuden kuukauden aikana pääsette hyvään vauhtiin tehokkaassa harjoittelussa niin, että tuloksia alkaa jo näkyä.

Valmennuksen kesto 6 kk, johon sisältyy 12 yhteistä valmennustapaamista valmentajan kanssa, kuntokartoitukset, harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat sekä puhelin- ja sähköpostituki molemmille.

Hinta 139 €/hlö/kk.

Ryhmävalmennus

- Small Group Training

Pienryhmävalmennukset toteutetaan 5-8 henkilön pienryhmissä. Ryhmävalmennuksissa tapaamiset toteutetaan viikottain ryhmissä, missä voit jakaa kokemuksiasi ja saat tukea ryhmän muilta jäseniltä tavoitteesi saavuttamisessa. Valmennukset toteutetaan ryhmien tavoitteiden mukaisesti, voit tulla mukaan valmiisiin ryhmiin tai perustaa halutessasi oman ryhmäsi.

Tämän ryhmän päätavoitteena on löytää liikkumisen ilo ja säännöllisen liikkumisen rytmi.

Pienryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat saada energiaa ja jaksamista arkeen ja siinä sivussa pudottaa vaikka muutaman kilon! 
Kuntoremonttiryhmässä keskitytään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen, kunnon kohottamiseen niin aerobisen kestävyyden kuin lihaskunnonkin osalta.

Saat: ryhmäkohtaisen liikuntaohjelmoinnin valmennuksen ajalle, monipuoliset ja kehittävät harjoitusohjelmat niin kestävyys- kuin lihaskuntoon ja liikkuvuuteen, ravinto-ohjeistuksen sekä ryhmän ja valmentajan tsempin ja tuen.

 

 • 3 kk
 • 12 tapaamista viikottain, viikkotapaamisen kesto 1-1,5 h

Hinta 89 €/hlö/kk

Aloitus keskiviikkona 11.9.2019 klo 18:30 ja siitä aina keskiviikkoisin 12 viikon ajan.

Ilmottautumiset Mirkalle 1.9.2019 mennessä 044-222 5714 tai info@loistetraining.fi

Tämä valmennusryhmä on tarkoitettu jo aiemmin joko ryhmä- tai yksilövalmennuksissa olleille Loisteen treenaajille tai sinulle, joka jo aktiivisesti harrastat liikuntaa ja haluat boostia omaan harjoitteluusi.

Ryhmä treenaa yhdessä 1x viikossa tavoitteellisesti, jokainen oman tavoitteensa mukaisesti. Treenit suunnitellaan aina 2kk jaksoissa eli sitoudut ryhmään aina 8:ksi viikoksi kerrallaan.

Startissa asetetaan henkilökohtainen pidemmän aikajakson tavoite sekä lyhyemmän aikavälin tavoite aina 4 viikon jaksoissa. Treeneissä edetään ryhmän yksilöiden tavoitteiden mukaisesti. Luvassa on vaihtelevia ja monipuolisia ja ennen kaikkea haastavia treenejä, jotka vievät sinut ns. nextille levelille.

 

 • 2 kk, 8 tapaamista viikottain, viikotapaamisen kesto n. 1 h
 •  

Hinta 89 €/hlö/kk (-50 % alennus yhden kk Loistava-kortista tai 2 kk salikortti yhden kk hinnalla)

Aloitus tiistaina 3.9.2019 klo 18:30.

Ilmottautumiset Mirkalle 1.9.2019 mennessä 044-222 5714 tai info@loistetraining.fi

Ryhmäliikunta

Kertamaksu 10 €. Alle 16-vuotiaat puoleen hintaan ryhmätunnille.

Sarjakortit ryhmäliikuntaan (voimassa 6kk ostopäivästä):
5 kertaa 48 €
10 kertaa 85 €

Loistava 1kk 72 € (rajattomasti ryhmäliikuntoja kk ajan)

Liikkuvuutta ja voimaa parantava tunti. Monipuolisesti lihaskuntoa ja liikkuvuutta lisääviä liikkeitä aina vaihtuvalla teemalla! Tähän tuntiin et pääse kyllästymään ja rauhallisen temmon vuoksi sopii jokaiselle!

(kevyt/keskiraskas)

Hapenottokykyä ja voimakestävyyttä kehittävä tunti! Toiminnallisia liikkeitä sekä kehonpainolla että pienvälineillä, missä itse pystyt säätelemään treenin tehoa. Treenit vaihtelevat kahden viikon sykleissä niin, että mielenkiinto harjoitteluun säilyy.

(keskiraskas/raskas)

Sykettä nostava intervallitreeni, missä treeniaika on 4 min kerrallaan, jonka jälkeen sykettä laskeva palauttelu.

Korkeasykkeisiä 4 min jaksoja koko treenissä 5-7 kpl. Treenissä käytetään kehonpainoa ja pienvälineitä, kuten kahvakuulia, käsipainoja, fittballeja, kuminauhoja, levypainoja jne.

(keskiraskas/raskas)

Juoksua, hyppyjä, nostoja, kehonpainoharjoituksia, kahvakuulatreeniä, levytanko”jumppaa”, liikkuvuutta… Kaikkea tätä sopivasti yhdistellen on crosstraining! Aerobista kuntoa ja voimaa tehokkaasti kehittävä tunti, jota ei pidä jättää kokeilematta!

(raskas)

Kuntonyrkkelytunnilla opetellaan turvallisesti nyrkkeilyn tekniikoita. Peruskunto kasvaa ja niska-hartia-seudun jäykkyys ja kivut ovat historiaa tämän tunnin jälkeen! Tunneilla on tekniikkaosuuksia ja myös lihaskuntoharjoituksia. Perusteet kannattaa olla hallussa, kun tulet tunnille.

(keskiraskas/raskas)

Tällä tunnilla kehitetään kuntoa monipuolisilla aerobisilla harjoituksilla. Harjoitukset koostuvat eityyppisistä peruskunto- ja intervalliharjoituksista, joko sisällä tai ulkona (seuraa FB-ilmoittelua niin tiedät varautua oikeilla varusteilla). Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja olla energisempiä.

(keskiraskas)

Kun kaipaat pehmeää virtaa päivääsi, tämä tunti on sinulle! Tunti on nimensä mukaisesti rauhallista joogaa, joka kuitenkin sisältää dynaamisuutta ja fyysistä työskentelyä. Tunnin loppupuolella syvennymme pitkäkestoisiin asentoihin. Tunti on eheyttävä, rauhoittava ja rentouttava.

(kevyt)

Dynaaminen tunti, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Asanasarjat virtaavat hengityksen tahdissa lämmittävien liikkeiden jälkeen ensin seisten ja sitten istuen. Tunnin loppua kohden rauhoitutaan ja tunti päättyy loppurentoutukseen.

(kevyt/keskiraskas)

Tunti vahvistaa tehokkaasti keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä. Pilates soveltuu yhtä hyvin huonokuntoisille ja liikuntaa vähän harrastaneille kuin urheilijoillekin.

(kevyt/keskiraskas)

Tällä tunnilla keskitytään liikkuvuuden sekä lihaskunnon parantamiseen ja lihastasapainon saavuttamiseen. Tukilihasten vahvistaminen on yksi tärkeimmistä tunnin teemoista. Lisäksi teemme aika ajoin sydän- ja verenkiertoelimistöä kuormittavaa intervalliharjoittelua. Kaikenkuntoiset pärjäävät tällä tunnilla varmasti.

Tämä tuntin kannattaa tulla kokeilemaan!

(kevyt/keskiraskas)

 

Hieronta

Hinnasto:
45 min 37 €
60 min 45 €
90 min 55 €

Myös lahjakortit!

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja –jännitysten laukaisemiseksi. Erilaisilla tekniikoilla pyritään lievittämään kipua ja rentouttaa. Lihaksiston aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta on aina kokonaisvaltainen ja asiakaskeskeinen hoitotapahtuma. Hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin, mutta hieronnalla on myös psyykkisiä vaikutuksia.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen ja hänet on merkitty VALVIRAN rekisteriin nimikesuojatuksi koulutetuksi hierojaksi. Koulutettu hieroja on suorittanut hierojan ammattitutkinnon.

Hieronnan tulee olla turvallista asiakkaille ja siksi asiakkaan mahdolliset sairaudet kartoitetaan aina ennen hoitojen aloittamista ja ne otetaan huomioon hierontasuunnitelmaa tehdessä.

Tervetuloa hierontaan!

Mirkka ja Suvi

Kinesioteippaus

Hinta:
15-20 € teippauksen koosta riippuen
alkaen 5 €

Kinesioteippauksen pyrkimyksenä on lihasten ja nivelten parempi, kivuttomampi toiminta. Teippauksella on mahdollista mm. edistää vauroituneen lihaksen paranemisprosessia ja ohjata niveliä ja lihaksia oikeisiin liikeratoihin. Kinesioeippauksella voidaan joko aktivoida tai rentouttaa lihaskalvoja ja lihasta tai sillä voidaan tehdä ns. asentoa tukevia teippauksia. Teippaus siis soveltuu hyvin monen vaivan hoitoon ja moni asiakas on saanut siitä suuren avun. Kysy lisää!

Mirkka 044 222 5714

Kuntosali

Uudella toiminnallisella kuntosalillamme voi jokainen treenata vapaasti. 

Ryhmäliikuntatuntien aikana välineet ja laitteet ovat ensisijaisesti ryhmäliikkujien käytössä. Ryhmäliikuntatuntien ajankohdat löytyy ajanvarauksesta tai liikuntalukkarista etusivulta.

Kuntosali käytössä yhden kuukauden ajan.

Hinta 40€

Kuntosali käytössä kolmen kuukauden ajan.

Hinta 99 €/hlö

Voimassa 3kk ostopäivästä.

Hinta 50€