Loistavat ohjaajat!

Loisteessa sinua palvelevat ammattitaitoiset ohjaajamme!

Hei, Olen Mirkka Lehtola Loistetraining:n päätoiminen yrittäjä. Koulutukseltani olen Personal Trainer, Ravinto- ja psyykkinen valmentaja sekä kouluttettu hieroja.

Ohjaan pääasiallisesti toiminnallisia tunteja tiistaisin sekä sunnuntaisin. Lisäksi vastuualueenani on kaikki yksilö- ja ryhmävalmennukset sekä ravinto/psyykkinen valmentaminen. 

Tavoitteenani on kehittää Loisteen palveluita jatkuvasti ja pitää ne laadukkaana ja ammattimaisena sekä helposti kaikkien saatavilla.

Tärkein asia meille olet SINÄ  ja se että meille on helppo tulla, olit sitten aloitteleva treenaaja tai jo enemmän harjoitellut, nuori tai vanha, notkea tai kankea. 

Se, että meillä otetaan jokainen harjoittelija huomioon yksilöllisesti on se meidän juttu! Yksi tärkeimmistä asioista on myös se että jokainen harjoittelija kehittyy ja kokee onnistumisen elämyksiä! Olet sydämellisesti tervetullut treenaamaan meille Loisteelle. 

Anneli opiskelee Somatic Pilastesohjaajaksi ja on viittä vaille valmis. Anneli on harrastanut Pilatesta jo 20 vuoden ajan. Mukavan liikunnan
lisäksi on hän saanut uusia ihania tuttavia Pilates ohjauksen myötä.
 
Annelin päivät koostuvat menevästä myyntityöstä ja vapaa-aika Pilateksen lisäksi liikunnasta, veneilystä ja musiikista – fiiliksen ja
vuodenajan mukaan. Mikä onni onkaan, että voin tehdä asioita, joista nauttii.
 

Tervetuloa keskiviikkoisin Annelin Pilatestunneille Loisteelle.

Johanna on koulutettu joogaohjaaja (RYT-200, Yogasource). Koulutus on reilun vuoden mittainen ja kansaivälisesti hyväksytty eli Johanna on joogan ammattilainen.

 Jooga antaa Johannalle vastapainoa päivätyön päälle ja auttaa kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen tasolla: stressi vähenee, kehontuntemus ja palautuminen edistyvät.

Johannan tunneilla, kuten muillakin tunneillamme, jokainen huomioidaan yksilöllisesti. Tunneilla vallitsee rento ilmapiiri, joka on läsnäoleva ja joilla jokainen voi olla oma itsensä.

Maanantain slow-jooga soveltuu kaikille ja etenee rauhallisesti. Torstain flow-joogassa on hyvä olla perusteet hallussa koska se on dynaamisempi ja etenee virtaavasti loppua kohti rauhoittuen. Johannaan voi ottaa yhteyttä jos tulee kysymyksiä joogasta.

Tervetuloa joogaamaan Johannan kanssa.

Suvi on koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja juuri valmistunut rentoutusvalmentaja. Suvi ohjaa viikkotunneistamme tällä hetkellä torstain Tabata-tuntia ja tekee hierontoja oman toimensa ohella. Suville voi varata hieronta-aikoja  ajanvarausjärjestelmämme kautta.

Suvi on iloinen ”piiskuri”, jonka nauru tarttuu. Suvi tsemppaa treenaajia jämäkällä otteella, mutta aina pilke silmäkulmassa.

Mikä on rentoutusvalmentaja ja mitä rentoutuksen avulla voidaan ”hoitaa”?

Rentoutustapoja on monenlaisia: pikarentoutuksia kiireiselle, kehorentoutuksia yksilöille tai ryhmille ja personoidusti suggestorentoutuksia.

Suggestorentoutus on ihmisen voimavarojen vahvistamista rentoutumisen ja positiivisten suggestioiden avulla. Stressinhallinta, palautuminen, itsetunto, univaikeudet, esimerkiksi näihin voi hakea helpotusta rentoutuksen avulla. Rentoutuminen purkaa stressiä ja kuormitusta ja tasapainottaa sitä mikä ne on aiheuttanut. Fysiologisia vaikutuksia ovat esim. lihasjännityksen väheneminen, verenpaineen aleneminen, hengitystiheyden pieneneminen, parasympaattisen hermoston aktivoituminen ja ruoansulatuselimistön tasapainottuminen.

Rentoutusvalmennuksen lisätiedot ja ajanvaraus suoraan Suvilta puh: 040 701 7833.

Virve on iloinen kuntonyrkkeilyn ohjaajamme ja kolmen lapsen energinen äiti. Hän työskentelee nuoriso-ohjaajana.
 
Virve on itse harrastanut kuntonyrkkeilyä vuodesta 2000. Treenien kokonaisvaltaisuus ja hyvä syke ja hauskuus toimi ja vei Virven mukanaan. Vuonna 2002 Virve opiskeli kuntonyrkkeilyn ohjaajaksi ja on siitä lähtien vetänyt  kuntonyrkkeilytreenejä säännöllisesti.
 
Tule kokeilemaan monipuolista lajia Virven ohjaksissa Loisteelle aina keskiviikkoisin.
Uusin ohjaajamme Heidi on aktiivinen kolmen lapsen liikuntaan hurahtanut kotiäiti, joka on ammatiltaan ertyisluokanopettaja.
 
Erityisluokanopettajan ammattitaidolla liikunnan ohjaaminen sujuu luonnikkaasti.
Heidi harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja musiikki sekä mökkeily on sydäntä lähellä.
 
Tervetuloa Heidin innostavaan ohjaukseen aina maanantaisin Loisteen SYKE tunneille.