Loistavat ohjaajat!

Loisteessa sinua palvelevat ammattitaitoiset ohjaajamme!

Hei, Olen Mirkka Lehtola Loistetraining:n päätoiminen yrittäjä. Koulutukseltani olen Personal Trainer, Ravinto- ja psyykkinen valmentaja sekä kouluttettu hieroja.

Pääasiassa valmennan yksilöasiakkaita sekä ryhmiä ja vedän myös osan ryhmäliikuntatunneistamme. Teen myös hierontoja sekä ravinto- ja psyykkisiä valmennuksia. Myös esim. joukkueiden fysiikkavalmennukset kuuluvat työtehtäviini. 

Loisteelta saat tilattua esim. TYKY-päiviä, hyvinvointi- ja/tai liikuntapaketteja yrityksellesi.

Käytössämme on Inbody 570 kehonkoostumusmittauslaite, mikä antaa hyvän pohjatiedon elimistösi nykyisestä kunnosta.

Tavoitteenani on kehittää Loisteen palveluita jatkuvasti ja pitää ne laadukkaana ja ammattimaisena sekä helposti kaikkien saatavilla.

Tärkein asia meille olet SINÄ  ja se että meille on helppo tulla, olit sitten aloitteleva treenaaja tai jo enemmän harjoitellut, nuori tai vanha, notkea tai kankea. Lisätietoja palveluistamme saat minulta puh:044-2225714.

Johanna on koulutettu joogaohjaaja (RYT-200, Yogasource). Koulutus on reilun vuoden mittainen ja kansaivälisesti hyväksytty eli Johanna on joogan ammattilainen.

 Jooga antaa Johannalle vastapainoa päivätyön päälle ja auttaa kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen tasolla: stressi vähenee, kehontuntemus ja palautuminen edistyvät.

Johannan tunneilla, kuten muillakin tunneillamme, jokainen huomioidaan yksilöllisesti. Tunneilla vallitsee rento ilmapiiri, joka on läsnäoleva ja joilla jokainen voi olla oma itsensä.

Slow-jooga soveltuu kaikille ja etenee rauhallisesti.  Flow-joogassa on hyvä olla perusteet hallussa koska se on dynaamisempi ja etenee virtaavasti loppua kohti rauhoittuen.

Miesten oma joogatunti on nyt UUTUUTENA lukkarissamme. Tämä kannattaa jokaisen miehen kokeilla!!!

lJohannaan voi ottaa yhteyttä jos tulee kysymyksiä joogasta.

Tervetuloa joogaamaan Johannan kanssa.

040 

Virve on iloinen kuntonyrkkeilyn ohjaajamme ja kolmen lapsen energinen äiti. Hän työskentelee nuoriso-ohjaajana.
 
Virve on itse harrastanut kuntonyrkkeilyä vuodesta 2000. Treenien kokonaisvaltaisuus ja hyvä syke ja hauskuus toimi ja vei Virven mukanaan. Vuonna 2002 Virve opiskeli kuntonyrkkeilyn ohjaajaksi ja on siitä lähtien vetänyt  kuntonyrkkeilytreenejä säännöllisesti.
 
Tule kokeilemaan monipuolista lajia Virven ohjaksissa Loisteelle aina keskiviikkoisin.
Uusin ohjaajamme Heidi on aktiivinen kolmen lapsen liikuntaan hurahtanut kotiäiti, joka on ammatiltaan ertyisluokanopettaja.
 
Erityisluokanopettajan ammattitaidolla liikunnan ohjaaminen sujuu luonnikkaasti.
Heidi harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja musiikki sekä mökkeily on sydäntä lähellä.
 
Tervetuloa Heidin innostavaan ohjaukseen aina maanantaisin Loisteen SYKE tunneille.