Palvelumme

Loistetrainingin missiona on tukea ja auttaa Sinua onnistumaan tavoitteessasi. 

Ota tänään ensimmäinen askel kohti uutta, hyvinvoivaa itseäsi!

Personal training

Mielestämme Sinun on saatava ohjausta, joka tuottaa tuloksia ja auttaa Sinua saavuttamaan oman tavoitteesi, mikä ikinä se sitten onkaan. Tule rohkeasti keskustelemaan omista tavoitteistasi, niin mietitään yhdessä valmennuskokonaisuutta, mikä sopii juuri sinulle!

Valmennuksissamme jokainen oppii liikkumaan itselle sopivalla ja tehokkaalla tavalla, oma arki ja omat kiinnostuksenkohteet huomioiden.
Ota tänään ensimmäinen askel kohti uutta, hyvinvoivaa itseäsi!

intensiivinen valmennuspaketti, missä 90 päivän aikana harjoittelet valmentajan kanssa viikoittain. Tapaamisia yhteensä 12. Kolmen kuukauden aikajänne soveltuu tehokkaaseen harjoittelun käynnistämiseen ja vakiinnuttamiseen niin, että tulokset alkavat jo näkyä.

 • 3 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • alku- ja loppumittaukset
 • henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja -suunnitelmat
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki
 •  

Hinta 279 €/kk

12 tapaamista joka toinen viikko.
Kuuden kuukauden mittainen valmennuspaketti on tehokas ja tuloksekas valmennusperiodi elämänsä tukipilareiden uutta rakentamista suunnittelevalle.

Puolen vuoden valmennus on erinomainen valinta erityisesti painonpudotustavoitteita tai elmäntapamuutosta ajatellen. Kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen vakiinnuttaminen normaaliksi osaksi arkea vaatii tyypillisesti vähintään 6kk aikajänteen.

 

 • 6 kk
 • 12 valmennustapaamista
 • alkukartoitus (maksuton tapaaminen)
 • alku- ja loppumittaukset
 • henkilökohtaiset harjoitusohjelmat ja -suunnitelmat
 • ravintovalmennus
 • puhelin- ja sähköpostituki

Hinta 175 €/kk

2 tapaamista

Hinta 159 €.

5 tapaamista 

Hinta 359 €

Duo-valmennuksessa korostuu yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo! Yhteinen päämäärä tuo lisämotivaatiota ja tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseen. Kolmen kuukauden aikana pääsette hyvään vauhtiin tehokkaassa harjoittelussa niin, että tuloksia alkaa jo näkyä.

Valmennuksen kesto 3 kk, johon sisältyy 12 yhteistä valmennustapaamista valmentajan kanssa, kuntokartoitukset, harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat sekä puhelin- ja sähköpostituki molemmille.

Hinta 199 €/hlö/kk.

Duo-valmennuksessa korostuu yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo! Yhteinen päämäärä tuo lisämotivaatiota ja tsemppiä tavoitteiden saavuttamiseen. Kuuden kuukauden aikana pääsette hyvään vauhtiin tehokkaassa harjoittelussa niin, että tuloksia alkaa jo näkyä.

Valmennuksen kesto 6 kk, johon sisältyy 12 yhteistä valmennustapaamista valmentajan kanssa, kuntokartoitukset, harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat sekä puhelin- ja sähköpostituki molemmille.

Hinta 139 €/hlö/kk.

Ryhmävalmennus

- Small Group Training

Pienryhmävalmennukset toteutetaan 5-8 henkilön pienryhmissä. Ryhmävalmennuksissa tapaamiset toteutetaan viikottain ryhmissä, missä voit jakaa kokemuksiasi ja saat tukea ryhmän muilta jäseniltä tavoitteesi saavuttamisessa. Valmennukset toteutetaan ryhmien tavoitteiden mukaisesti, voit tulla mukaan valmiisiin ryhmiin tai perustaa halutessasi oman ryhmäsi.

Tämän ryhmän päätavoitteena on löytää liikkumisen ilo ja säännöllisen liikkumisen rytmi.

Pienryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat saada energiaa ja jaksamista arkeen ja siinä sivussa pudottaa vaikka muutaman kilon! 
Kuntoremonttiryhmässä keskitytään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen, kunnon kohottamiseen niin aerobisen kestävyyden kuin lihaskunnonkin osalta.

Saat: ryhmäkohtaisen liikuntaohjelmoinnin valmennuksen ajalle, monipuoliset ja kehittävät harjoitusohjelmat niin kestävyys- kuin lihaskuntoon ja liikkuvuuteen, ravinto-ohjeistuksen sekä ryhmän ja valmentajan tsempin ja tuen.

 

 • 3 kk
 • 12 tapaamista viikottain, viikkotapaamisen kesto 1-1,5 h

Hinta 89 €/hlö/kk

Ryhmäliikunta

Kertamaksu 10 €. Alle 16-vuotiaat puoleen hintaan ryhmätunnille.

Sarjakortit ryhmäliikuntaan (voimassa 6kk ostopäivästä):
5 kertaa 49 €
10 kertaa 85 €

Loistava 1kk 75 € (rajattomasti ryhmäliikuntoja kk ajan)

Loistava 3kk 215€ (rajattomasti ryhmäliikuntoja 3kk ajan)

LoistavaPlus 1kk 105 € (rajattomasti ryhmäliikuntoja ja kuntosalin käyttö kk ajan)

LoistavaPlus 3kk 265 € (rajattomasti ryhmäliikuntoja ja kuntosalin käyttö 3kk ajan)

Liikkuvuutta ja voimaa parantava tunti. Monipuolisesti lihaskuntoa ja liikkuvuutta lisääviä liikkeitä aina vaihtuvalla teemalla! Tähän tuntiin et pääse kyllästymään ja rauhallisen temmon vuoksi sopii jokaiselle!

(kevyt/keskiraskas)

Hapenottokykyä ja voimakestävyyttä kehittävä tunti! Toiminnallisia liikkeitä sekä kehonpainolla että pienvälineillä, missä itse pystyt säätelemään treenin tehoa. Treenit vaihtelevat kahden viikon sykleissä niin, että mielenkiinto harjoitteluun säilyy.

(keskiraskas/raskas)

Sykettä nostava intervallitreeni, missä treeniaika on 4 min kerrallaan, jonka jälkeen sykettä laskeva palauttelu.

Korkeasykkeisiä 4 min jaksoja koko treenissä 5-7 kpl. Treenissä käytetään kehonpainoa ja pienvälineitä, kuten kahvakuulia, käsipainoja, fittballeja, kuminauhoja, levypainoja jne.

(keskiraskas/raskas)

Juoksua, hyppyjä, nostoja, kehonpainoharjoituksia, kahvakuulatreeniä, levytanko”jumppaa”, liikkuvuutta… Kaikkea tätä sopivasti yhdistellen on crosstraining! Aerobista kuntoa ja voimaa tehokkaasti kehittävä tunti, jota ei pidä jättää kokeilematta!

(raskas)

Tällä tunnilla kehitetään tehokkaasti eri voimaominaisuuksia. Tunnilla harjoitellaan pääasiallisesti maksimi- ja nopeusvoiman osa-alueita. Treeni sisältää paljon isojen perusliikkeiden opettelua kuten eri kyykkyvariaatiot, maastavedot, punnerrusvariaatiot eri suuntiin, vetäviä liikkeitä eri nivelkulmista ja lisäksi voimaharjoittelua tukevia oheisharjoitteita apu- ja tukiliikkein. Tällä tunnilla kehität siis voimaa ja soveltuu kaikenkuntoisille!

(keskiraskas)

Syke tunnilla kehitetään kuntoa monipuolisilla aerobisilla harjoituksilla. Harjoitukset koostuvat erityyppisistä peruskunto- ja intervalliharjoituksista. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja olla energisempiä.

(keskiraskas)

Toiminnallista ja sykettä nostattavaa ulkotreeniä lauantaisin!

Soveltuu kaikenkuntoisille ja liikkeet skaalataan jokaiselle sopivaksi. Raitista ilmaa ja hyvää oloa ulkotreenistä. Tule kokeilemaan!

(keskiraskas)

Kun kaipaat pehmeää virtaa päivääsi, tämä tunti on sinulle! Joogatuntien sisältö vaihtelee rauhallisesta ja palauttavasta joogasta dynaamiseen ja virtaavaan joogaan. Tunneilla kiinnitämme huomiota läsnäoloon, hengitykseen sekä oman kehon ja mielen rauhoittumiseen. Tunnit ovat eheyttäviä, rauhoittavia ja rentouttavia. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, olet tervetullut tunnille sellaisena kuin olet. Mikäli sinulla on esim. polvi- tai selkävaivoja tai olet raskaana, kannattaa niistä mainita ohjaajalle etukäteen.

(kevyt/keskiraskas)

Tällä tunnilla keskitytään liikkuvuuden sekä lihaskunnon parantamiseen ja lihastasapainon saavuttamiseen. Tukilihasten vahvistaminen on yksi tärkeimmistä tunnin teemoista. Lisäksi teemme aika ajoin sydän- ja verenkiertoelimistöä kuormittavaa intervalliharjoittelua. Kaikenkuntoiset pärjäävät tällä tunnilla varmasti.

Tämä tuntin kannattaa tulla kokeilemaan!

(keskiraskas)

Dynaamista joogaa, jossa alkulämmittelyn jälkeen jatketaan fyysistä, liikkeestä toiseen siirtyvää sarjaa käyttäen hyväksi omaa kehonpainoa. Tältä tunnilta saat liikkuvuutta, joustavuutta, kehonpainoharjoittelua, rentoutta, tasapainon ja oman kropan vahvistusta. Lopuksi myös lyhyt rentoutus. Rennolla otteella mennään! 

(kevyt, keskiraskas)

Tehokas tunti missä yhdistetään footbicia (jalkaterien kuntoutus) ja pilates liikkeitä. Footbic on jalkaterien ”jumppaa” pienellä pallolla, mikä tehokkaasti vahvistaa jalan tukilihaksia ja helpottaa kiputiloja sekä jalkaterän vaivoja. Pilates taas vahvistaa tehokkaasti keskivartalon syviä lihaksia ja liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin harjoittelu ei rasita niveliä. Soveltuu kaikenkuntoisille.

(kevyt/keskiraskas)

(kevyt/keskiraskas)

Tehokas koko kropan HIIT (High Intensity Internval Training)- tunti yhdistellen lihaskuntoa, nyrkkeilyosuuksia ja aerobisia osuuksia. Tämä tunti kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan! Kehittää tehokkaasti hapenottokykyä ja monipuolisesti lihaskuntoa.

(keskiraskas/raskas)

Hieronta

Hinnasto:
45 min 39 €
60 min 45 €
90 min 55 €

Maksuvälineenä käyvät Smartum Pay-hyvinvointi sekä E-passi hyvinvointi.

Myös lahjakortit!

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytkudoskäsittelyä lihaskireyksien ja –jännitysten laukaisemiseksi. Erilaisilla tekniikoilla pyritään lievittämään kipua ja rentouttaa. Lihaksiston aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta on aina kokonaisvaltainen ja asiakaskeskeinen hoitotapahtuma. Hierontaotteet kohdistuvat kudoksiin, mutta hieronnalla on myös psyykkisiä vaikutuksia.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen ja hänet on merkitty VALVIRAN rekisteriin nimikesuojatuksi koulutetuksi hierojaksi. Koulutettu hieroja on suorittanut hierojan ammattitutkinnon.

Hieronnan tulee olla turvallista asiakkaille ja siksi asiakkaan mahdolliset sairaudet kartoitetaan aina ennen hoitojen aloittamista ja ne otetaan huomioon hierontasuunnitelmaa tehdessä.

Tervetuloa hierontaan!

Mirkka

Kinesioteippaus

Hinta:
15-20 € teippauksen koosta riippuen
alkaen 5 €

Kinesioteippauksen pyrkimyksenä on lihasten ja nivelten parempi, kivuttomampi toiminta. Teippauksella on mahdollista mm. edistää vauroituneen lihaksen paranemisprosessia ja ohjata niveliä ja lihaksia oikeisiin liikeratoihin. Kinesioeippauksella voidaan joko aktivoida tai rentouttaa lihaskalvoja ja lihasta tai sillä voidaan tehdä ns. asentoa tukevia teippauksia. Teippaus siis soveltuu hyvin monen vaivan hoitoon ja moni asiakas on saanut siitä suuren avun. Kysy lisää!

Mirkka 044 222 5714

Inbody 570

kehonkoostumusmittaus

Varaa aikasi mittaukseen puh: 044-222 5714 tai
sähköpostilla mirkka.lehtola@loistetraining .fi

Hinta: 25 €/mittaus (sisältää lyhyen analyysin tuloksista)

Mitä Inbody 570 kehonkoostumus mittaus kertoo:

– kehon koostumuksen
– painon
– lihasmassan (kg)
– rasvamassan (kg)
– rasvaprosentin
– BMI:n
– lihastasapainon
– nestetasapainon
– IB-kokonaispisteet
– painokontrollin ihannepainoosi nähden
– rasvadiagnoosin
– viskeraalirasvan tason

Kattava ja luotettava mittaus kehosi nykykunnosta!

Kuntosali

Toiminnallisella kuntosalillamme voi jokainen harjoitella omassa rauhassa.  Kuntosalillemme varataan aika ajanvarauksestamme ja treeniaika on 1h/käyttäjä. Jokainen huolehtii hyvästä käsihygieniasta tullessa ja lähtiessä salilta. Lisäksi käytetyt välineet ja laitteet puhdistetaan käytön jälkeen saatavilla olevilla desinfiointiaineilla.

Myös käytetyt välineet palautetaan omille paikoilleen käytön jälkeen, näin yleinen järjestys pysyy ja kaikkien on mukava harjoitella salillamme.

Huom! Loisteen valmentajat voivat olla samassa tilassa samaan aikaan asiakkaan kanssa.

Kaverin tai puolison kanssa voit treenata samalla ajalla. Tämä edellyttää kuitenkin molemmilta omaa korttia salille. Perhevarauksissa yhteys Mirkkaan.

Ryhmäliikuntatuntien aikana ei tällä hetkellä voi treenata salillamme (koronarajoitukset)

Jos olet uusi kuntosalinkäyttäjä laita viestiä Mirkalle ennen ensimmäistä varaustasi puh: 044-2225714 tai sposti mirkka.lehtola@loistetraining.fi 

Kuntosali käytössä yhden kuukauden ajan.

Hinta 45€

Kuntosali käytössä kolmen kuukauden ajan.

Hinta 105 €/hlö

Voimassa 3kk ostopäivästä.

Hinta 55€